• Een witgoed reparatie is via Fixaround snel en gemakkelijk ingepland.

DIRECT AFSPRAAK VOOR UW WITGOED MONTEUR

Afspraak witgoed monteur , snel en makkelijk ingepland. Laat ons uw problemen snel oplossen!

Onze witgoed monteur repareert:

  • Witgoed monteur repareert alle merken

  • Witgoed monteur overal in Nederland

  • Persoonlijk advies en helpdesk support

  • Betaling kan via PIN of contant

  • Geen voorrijkosten

  • Professionele en betrouwbare witgoed monteur

Plan online uw afspraak met onze witgoed monteurs

Tarieven witgoed monteur

Binnen de onderzoekskosten zit een probleem diagnose en de eerste 15 min arbeid

Geen voorrijkosten, omdat monteurs altijd uit uw regio komen

De prijs voor eventuele onderdelen is niet inbegrepen

De ondergenoemde prijzen zijn inclusief BTW

Ma t/m ZaZondag
Kosten onderzoek:€69,00€103,50
Arbeidsloon:€17,25 per 15min€25,90 per 15min

Bel direct voor een witgoed monteur

Gegarandeerd binnen enkele seconden een afspraak met een witgoed monteur! Altijd beschikbare witgoed monteur binnen uw regio! Bij ons hoeft u niet lang te wachten. Bel onze klantenservice op: 0853033678 of plan direct een afspraak in via onze witgoed reparatie afspraakformulier.

Plan uw afspraak met onze witgoed monteur via onze online afspraakformulier

Onze witgoed monteurs repareren alle merken en soorten witgoed zoals: wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en ovens. Onze witgoed monteur rekent geen voorrijkosten. Uw problemen opgelost met 1 telefoongesprek naar: 0853033678of plan direct een afspraak in via onze witgoed reparatie afspraakformulier.

Nog niet overtuigd? Lees hier verder...

Is er sprake van een technisch defect dat (snelle) reparatiewerkzaamheden vereist? Bent u op zoek naar een gespecialiseerde vakman die snel een juiste diagnose kan stellen en het defect kan verhelpen? Hebt u moeite met het selecteren van een geschikte vakman voor uw witgoed reparatie met de juiste prijs-kwaliteitverhouding?

Dan bent u bij FixAround bij het juiste adres! FixAround biedt u een servicegedreven concept aan dat naadloos aansluit bij uw behoeften als klant: servicegedreven, tijdbesparend en kostenbewust!

FixAround begrijpt dat het soms moeilijk is om als klant betrouwbare en professionele witgoed monteurs te herkennen. Daarom nemen wij al het voorwerk kosteloos voor u uit handen. Wij hebben een selectie van vakbekwame monteurs met grote zorg voor u geselecteerd en gecontracteerd door heel Nederland. Via FixAround boekt u gratis en gemakkelijk uw witgoed reparatie wanneer het u uitkomt. Dit doet u telefonisch of via de online reserveringsformulier.

FixAround meldt uw opdracht aan bij alle gecontracteerde witgoed monteurs in uw regio. De monteur die het eerst beschikbaar is accepteert uw witgoed reparatie en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere afhandeling van uw witgoed reparatie. De monteurs bevinden zich altijd in uw regio, daarom wordt u snel geholpen en hoeft u geen voorrijkosten te betalen. U rekent af met de monteur na uw witgoed reparatie. Dit kan via pin of contant.

Onze tevreden klanten:

★★★★★
5 5 1
Super service. Mijn koelkast was kapot . Heel vriendelijk monteur, alles goed uitgelegd. Moest eerst mijn vriezer ontdooien en Ze hebben een aantal keer gebeld om een nieuwe afspraak af the stemmen. Goed gerepereerd met 3 maanden garantie. Prijs viel mee voor repetatie . In de toekomst ga ik ze weer bellen als iets anders kapot gaat

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk bedankt voor de prima service van jullie monteur afgelopen zaterdag.

★★★★★
5 5 1
Super service, iedereen aan te raden.

★★★★☆
4 5 1
Vaatwasser was stuk, monteur is een dag na de melding langs geweest. De reparatie zou minimaal 200 euro kosten en apparaat was al ruim 15 jaar oud. Nieuwe aangeschaft via Fixaround en deze is keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Oude vaatwasser en alle verpakkingen en afval zijn opgeruimd en meegenomen, zelfs nog even gestofzuigd voor het kleine afval. Prima service!

★★★★★
5 5 1
na onderleg vanmorgen alles nu heel netjes afgehandeld door fixaround en samen doorgenomen.goede uitleg gehad.

★★☆☆☆
2 5 1
wacht na veel bellen steeds vanaf mij, nog steeds op reparatie van de vaatwasser.duurt anderhalve week voor dat er spullen komen? die jullie besteld hadden en nu opeens is er weer een ander probleem,na weer bellen van mij..kreeg ik dit te horen dit duurt nu al 15 dagen vindt ik wel erg lang vooral dat er eerst spullen besteld zijn en dan ligt het opeens ergens anders weer aan waar jullie niet uitkomen.en vindt jullie slecht bereikbaar kantoor wordt altijd gezegd is niemand aanwezig geef uw telefoonnummer door en de reaperatie afd.kan je al helemaal niet bellen.ik hoop wel snel tot horens dat de vaatwasser weer klaar is,22-7 laatst door mij gebeld en door jullie teruggebeld.jullie komen er niet uit tot nu toe wat de oorzaak is maar dat hoeft toch geen 15 dagen te duren?
Witgoed monteur Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 23 reviews
5 1